Thursday, December 25, 2014

pediatrician vs psychiatrist

Assalamualaikum WBT bloggie.

December almost reaching to an end.
Meaning? 2014 is leaving us already
Oh no! Exam? 3 months to go. hailohhhhhh =_="
banyaknyeeee xstudy lagi
tapi xpe, go slow, be happy and smile
interview SPA pon xprepare hape pon lagi. isk3 =_="

urmmm.
bloggie, lately i've found my interest
which makes me feel soooo eager to go to the ward
dan rasa mcm bestttttt sgt hidup ni
i realize that i really really REALLY love kids
hahahaha. nampak x betapa banyak penekanan yg diberi disitu

urmmm..
xtau lagi either nak jadi child psychiatrist
or nak jadi pediatrician
tapi hati nak jadi child psychiatrist
cumenyeeeee
nak kne go thru general psychiatry
mcm kemalasan yang amat
hahahaha..
senang cite sume saya malas nk buat. 
aduiiiii

hopefully after housemanship i can made up my mind
houseman dekat ipoh ke melaka?
choose baby choose :DDDD

3 comments:

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Risq Atiqah Munirah & salam ziarah diucapkan..

Antara pediatrician vs psychiatrist? Tengok mana satu pilihan di hati..

Apa pun didoakan semoga success selalu..

f. said...

awak.
i miss you.

and i think. i'm back to writing? haha.

oh well. all the best sayang! ;)

norsalihah shaleh said...

Assalamualaikum...

salam perkenalan.. sy jln2 jmpa tajuk best ni.. dulu ingt jadi doc psychiatrist mest rileks2 keja layan karenah patient tp bla habis tgok drama korea it's okay that's love baru tahu sama ja susah nye ngan specialist yg lain, mlibatkan hdup n mati sesorang. salute pada all psychiatrist seb tahap kesabaran super tinggi.. all d best dlm buat pemilihan. solat istikharah byk2 ok =)

jemput datng blog saya zinziemeewah