Tuesday, June 15, 2010

.long vacation.


ok.first skali.sebelum ape2 pon.
ATTENTION TO MY BUDDY IN 2ND YEAR!!~

korg jgnla risau pasal aku keyh.
aku tawu.walau aku jatuh cmni pon.aku ade korg
aku ade femili aku.ALLAH for sure.
aku yakin sume ni ade hikmahnya.
kan ke mase 1st year aku mcm xbetul sgt.siyes aku xenjoy my 1st year.
sbb aku xhbes2 kejar dunia.
aku xhbes2 habeskan masa aku dgn bnde xbfaedah
dgn my relationship yg skrg ni dah entah ke mana pon

JADI! aku promise,this time around aku akan b'usaha dgn lebey gigih
lagipun,aku still BANGGE taw!
sbb aku lulus 3 out of 4 modul tuh
and modul yg gagal tu pon 2 markah lg nk lulus.
so,aku tawu,kali ni,aku AIM untuk jd TOP STUDENT!:D
aku nk jd mcm zaman2 skolah aku dlu.
aku xsuke tgk c-,c,b in my result.

erm.kisah lovey-dovey sume telah tamat kisahnya.
sekarang,RISQ ATIQAH MUNIRAH sdg menyusun strategi utk jadi
PELAJAR YANG CEMERLANG!

aim 4 the STAR, if u fall u'll fall on the MOON.
utk kwn2 kat 2nd year.b'usaha dgn gigih.
yg penah reseat.korg tawu kn ape rasenya.jadi.jgn ULANG!
yg xrase lagi.jgn GATAL-GATAL nk rase.
PENAT! =_=" PERIT! xusah ckpla.
jadi kuatkan semangat nk jd doctor taw!
tunggu aku as ur JUNIOR. siyesly aku SAYANG korg.
thanks sbb sambut aku smlm kat umah kita ye (rosma*jah*mun*madi*zidot*sab)
aku sgt TERHARU!

buat ROSMA, aku nk ko jd kuat! aku nk tgk ko berjaya
jgn TENSION! jgn GIVE UP taw!
ko mmg terbaek la weyh. aku tawu ko rse lain.
aku lagi la.aku tawu ko sedey.aku tawu ko nanges.
tapi aku xmampu sgt nk ckp ngn ko
walaupun aku xslalu msg ko skrg.aku nk ko tawu
aku xprnah lupa doakan kau kat sne.ngn kwn2 lain skali
aku xnk ko rase ape aku rasa.
we're still fwen no matter what ok ^_^
JAH pon.aku nk korg kuat kat sne taw!
jgn RESEAT langsung ok.

bye2 people.
oh btw,aku dah letak jwtn sume dlm AMSA.
tapi nanti aku akn still support AMSA!:D
hidup AMSA..hehehehe ^_^



3 comments:

mar said...

risq kuat!!!i noe dat..no matter wut..kita tetp kwan..risq pasti akn jd yg terbek..prcyala..ALLAH pasti hdiahkan plangi slepas hujan...

^risq_munirah^ said...

thanks mar! i will i will..
insyaALLAH.mar pon b'usaha kat 2nd year tuh.

risq tawu sume ade hikmahnya.:)

Bell said...

hey sis.. seriously! i cry when i read ur post...never give up sis ..i know u can do it...whatever it is, u still my friends n my sister ..if u feel down, i'm always here to comfort n support u.. start ur new sem with a new n even better determination...u r a gud girl n a gud student indeed..don't let this experience repeat itself ok...my pray will always be with u...lets paru 4 each other success ok my dear??...