Friday, July 16, 2010

drama queen

THE KNIGHTS!!~^_^
name grup ktorg..melambangkn keperkasaan grup members
ni gamba mase lepas habes perform drama

ngee! suprisingly lah kn.nk tahu x ape tajuk drama kitorang??=P
a title yg btol2 buat aku tersentak
even mase aku gtawu kwn2 repeat,drg pon mcm wow @_@
aku lagi la,dhla kne act kn =_="

FAIL THE END SEMESTER EXAMINATION
haiyoo..mcm kne kat btg hidung sndiri je.wakakaka ^_^
tapi,all n all,aku suke tajuk ni.sbb at the same time
aku blh deliver,advice pd org
aku nk tiupkn smngt dlm diri drg,utk xulang ape aku buat ^_^

dlm bnyk2,aku suke intro+closing cerita aku.
intro tuh,aku dendangkn SYAIR ^_^
aliff ckp best aku bersyair.hehe..
and.closing aku buat pengajaran which aku ckp

jgn sesekali mudah mengaku kalah.gagal sekali xbermakna gagal selamanya.
kegagalan kdg2 menyebabkn seseorang itu lebih kuat dr org lain.
anda yg pilih,sama ada ingin berputus asa.atau bangkit dr lena yg pnjg.
keluar dr zon selesa anda.dan b'usaha bersungguh2 utk menjadi doktor yg HEBAT!
sbg kawan,JANGANLAH kita mencemuh,anda perlu bimbing rkn2 anda.di sini bukan lagi medan utk bersaing sesama sendiri.
sebab we need each other.we have to support each other.sbb,cita2 kita sama.utk GRADUATE dgn bjaye sbg DOKTOR PERUBATAN MD UKM. sama2 kita b'usaha. InsyaALLAH.

bila aku habes je closing.aku still blh ingt
semua org bg tepukan yg SANGAT GEMURUH!
and aku rase mesej yg aku nk smpaikan tu tersampai kat semua org
aku ingt lagi,doktor pegang tgn aku
u did a very good job! SERONOK sgt!^_^

kat bwh ni adelah scene2 yg zack tlg capture
sbb aku nk tgk cmne grup ktorg perform.ENJOY! ^_^





2 comments:

Aleza Omar said...

risq~ mau tgok video...kak ila ckp beshhh~ =]
tahniah2~!!!

^risq_munirah^ said...

ala.xde plak ktorg amek video..
gamba je.tapi ok2 jela leeza.
xla gempak mne.cume excited sbb mng je,hehehehe ^_^