Thursday, July 8, 2010

when u go to the mall..

haha.ok! ni adelah scene yg agk mencuit hati buat aku hari ni..
slalu,kalau g TESCO melaka..
and,kalau menjenguk food court tuh,ussually aku akn pilih mkn
mee sizzling ayam blackpepper w/out egg

aku penah kutuk shopkeeper dia
sbb,muke sgt kelat+stress..ni time ramai org la..
tapi,aku bwt2 dunno jela.
w'pun aku smpt je mengomel..nk keje maniskan la muke tuh
aish! bwt org rse xnk beli je
nasebla makanan feveret aku =_="

but today,sgt AJAIB.
mule2 aku ngn ayh g beli kotiaw sizzling utk mak..
mase tu blom decide g nk mkn ape..
pastu mase ayh tgh beli tu,aku g la beli minuman kn..
then,bile dah pertimbgkan pewot kecik ni,
aku decide mkn bnde yg sme..

and.mase tgh nk pesan mknan tu,AJAIB ohh.suara dia.lembut gile ngn aku
senyum plak tuh..ok! ok!
perkembgn yg baek..then dah byr..tunggu la dpn tu..
smpai mknan siap
and.dia siap bg tisu which other people didn't get
mule2 iingt mmg dpt,then tgk org lain xde.
aku pk..demam ape mamat nih =_="
pastu da amek makanan,dia tnye lagi..sengih2
xnak cili ke??
aku ckp,hurm..xpe2..senyum jela..

the rest is history..
but then,sgt kelakar bile org yg penah aku kutuk
tibe2 jd lembut gile mcm tu..ahaha =P

p/s: jgn suke2 je judge org! mane tawu,org yg kite rse baek,sbnrnye ***
org yg kite sgke *** sbnrnye baek sgt..

3 comments:

f. said...

wahahahaha. ade udang di sebalik mi tak? :P

^risq_munirah^ said...

err.hahaha ^_^
sile tnye shopkeeper tuuh :P
but then,he makes me laugh..

f. said...

haha. ko la tnye.aku xtau kedai mane. hahah. :p